Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2016

Μια...όχι συνηθισμένη Δευτέρα στην Πολωνία!

                 Περιπέτεια στην Πολωνία   Part 2

          Νίκος Σέγκος
       Γεωργία Μπούνταλη
       Βάσια Σακάρη
       Γιάννης Κανταράς


Σήμερα το πρωί είχαμε χρόνο να απολαύσουμε το πρωινό με τα παιδιά που μας φιλοξενούν, αφού πήγαμε στο σχολείο πιο αργά από ό,τι συνήθως, περί τις 10πμ, λόγω του ταξιδιού μας. Εκεί συναντήσαμε και τα παιδιά που είχαν έρθει στην Ελλάδα και είπαμε τα νέα μας γεμάτοι ενθουσιασμό. Μετά συγκεντρωθήκαμε σε μια αίθουσα όπου μας μίλησαν για την Πολωνία, παρακολουθήσαμε σχετικό βίντεο και απολαύσαμε παραδοσιακούς πολωνέζικους χορούς από μικρούς μαθητές.



Καλώς σας βρήκαμε!



Ακολούθησε φαγητό και ξενάγηση στους υπόλοιπους χώρους του σχολείου. Στο ρόλο των ξεναγών ήταν βέβαια οι φίλοι μας. Η ξενάγηση των συμμαθητών μας συνεχίστηκε και έξω, στη χιονισμένη πόλη Μπιέλσκο-Μπιάλα. Η διαδρομή κατέληξε στο Δημαρχείο όπου μια εκπρόσωπος του Δήμου μάς ενημέρωσε για την ιστορία και την κουλτούρα της όμορφης και γραφικής πόλης.






Ύστερα από την περιοδία μας ήρθε η ώρα για μεσημεριανό φαγητό και η προτίμησή μας ήταν Pizza αλα...Πολωνέζ! Το μεσημέρι ξεκουραστήκαμε, όμως το βραδάκι ανυπομονούσαμε να βγούμε πάλι έξω στη φωτισμένη πόλη. Οι φίλοι μας δεν μας χάλασαν το χατίρι και έτσι όλοι μαζί περάσαμε μια όμορφη βραδιά και γνωριστήκαμε ακόμη καλύτερα. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Φιλοξενία μαθητών/μαθητριών του Ισπανικού σχολείου Colegio de La Presentación, Baza (17-24 Απριλίου 2024)

Την εβδομάδα 17-24 Απριλίου 2024 υποδεχθήκαμε το ισπανικό σχολείο Colegio de La Presentación της πόλης Μπάθα κοντά στη Γρανάδα. Οι μαθητές κ...