Δευτέρα 3 Απριλίου 2017

Υποδοχή με χορούς και τραγούδια!


 

     





Πρώτη μέρα στο πολωνικό σχολείο και οι οικοδεσπότες μας υποδέχτηκαν με τραγούδια και χορούς.... αλλά και με άφθονα γλυκά. 



Φωτογραφία της Anna Pytlowany.



Φωτογραφία της Anna Pytlowany.

Φωτογραφία της Anna Pytlowany.









 Φωτογραφία του Andrzej Zyzda.

Είχαμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε με προσοχή τις παρουσιάσεις των εκθέσεων που επισκέφθηκαν οι μαθητές των άλλων δύο χωρών, Φινλανδίας και Πολωνίας, αλλά και να παίξουμε ένα παιχνίδι ερωτήσεων στο Kahoot που βασιζόταν σε όσα μας περιέγραψαν οι συμμαθητές μας. Νικητής αναδείχθηκε ο "δικός μας" Λευτέρης Κυράννας που νίκησε πεντακάθαρα με 10.697 βαθμούς τις επίσης "δικές μας" Νικολέτα Τσέρου και Μαριαννέτα Κατσαπάρα. Έλληνες στο βάθρο λοιπόν!

με ενδιαφέρον παρακολουθούμε τον Ερμή και τη Νικολέτα που παρουσιάζουν την Innovathens


Φωτογραφία της Anna Pytlowany.
όλοι μαζί

Η ημέρα συνεχίστηκε με την ξενάγηση στο Bielsko Biala... Περπατήσαμε όλοι μαζί στο ιστορικό κέντρο και θαυμάσαμε τα μπελ επόκ και μπαρόκ κτίρια. 












Η ξενάγηση κατέληξε στο δημαρχείο όπου μας περίμενε μία ευχάριστη έκπληξη. Ο αντιδήμαρχος του Bielsko Biala μας υποδέχτηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου. Μάθαμε πολλά για την πόλη που αποκαλείται και "μικρή Βιέννη" λόγω των ομοιοτήτων που έχει η αρχιτεκτονική της με την Αυστριακή πρωτεύουσα. Νιώσαμε για λίγο επίσημοι και βγάλαμε μία αναμνηστική φωτογραφία
στο δημαρχείο
Φωτογραφία της Nina Tuorila.

1 σχόλιο:

  1. Τι όμορφη υποδοχή! Μπράβο στη πολωνική ομάδα και στις καθηγήτριες . Μπράβο και στην ελληνική που έσκισε στο kahoot. Το έχουμε πάντως με τα παιχνίδια στο Erasmus, πώς να το κάνουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή