Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2017

Εργασία...αλά ιταλικά!


Άλλη μια αξέχαστη μέρα στην Πάρμα ξεκίνησε με την επίσκεψη μας σε ένα κοντινό οινοποιείο. Κατά την επίσκεψη μας, ξεναγηθήκαμε στους χώρους του και μάθαμε αρκετές πληροφορίες για τον τρόπο παραγωγής του κρασιού, ενός πολύτιμου προϊόντος για τις χώρες της Μεσογείου. Έπειτα, οι καθηγήτριες μας είχαν την ευκαιρία να πάρουν μέρος στην δοκιμή του κρασιού και θαυμάσαμε το ορεινό τοπίο. Μετά το οινοποιείο, επισκεφηκαμε μια μικρή γειτονική πόλη, Collecchio, όπου περάσαμε τον χρόνο μας σε ένα πάρκο με κουνέλια. 

Μετά το διάλειμμα μας αύτο, ανεβήκαμε ξανά στο πούλμαν και γευτήκαμε, για άλλη μια φορά, την κλασική πίτσα, την οποία όπως φαίνεται δεν θα αποχωριστούμε με τίποτα! 

Τέλος, παρακολουθήσαμε μια έκθεση τέχνης η οποία παρουσίαζε έργα που χρησιμοποιηθηκαν για διαφήμιση προϊόντων τον προηγούμενο αιώνα. Η έκθεση αυτή παρουσίασε την τέχνη ως επιχείρηματικο μέσο και συζητήσαμε για διάφορα στοιχεία της διαφήμισης.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα ECO-SCHOOLS δημιουργούν ένα ψηφιακό βιβλίο με 53 Δράσεις ενάντια στην Κλιματική Κρίση

Δυο βραβευμένα με “Πράσινη Σημαία Οικολογικών Σχολείων” ECO-SCHOOLS συνεργάζονται στο πρόγραμμα Erasmus+: Οι μαθητές/-ήτριες του σχολείου μα...