Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου 2017

Τέταρτη ημέρα στην Πάρμα, marketing και παγοδρομιο!

Ημέρα Πέμπτη σήμερα και σιγά σιγά καταλαβαίνουμε ότι οι μέρες τελειώνουν δυστυχώς! Για μια ακόμα φορά αμέσως μετά το πρωινό μας ξύπνημα ξεκινήσαμε από τα σπίτια μας με προορισμό το σχολείο! Εκεί αφού μας δόθηκαν επιπλέον ερωτήσεις τις οποίες έπρεπε να απαντήσουμε συνεχίσαμε την προετοιμασία των παρουσιάσεων μας ανά ομάδες! Όταν τελικά τις τελειώσαμε, τις παρουσιάσαμε φυσικά μπροστά σε όλα τα παιδιά και τον υπεύθυνο κ. Ferrari που βρισκόταν εκεί μαζί μας με αρκετή επιτυχία! 


Αυτό βέβαια δεν σήμανε και το τέλος της εκπαίδευσης που είχαμε διότι αμέσως μετά ο υπεύθυνος μας εξήγησε με μια ακόμα παρουσίαση τι ακριβώς είναι το marketing σε μια επιχείρηση και κάποια μυστικά πάνω σε αυτό! Με αυτή τη παρουσίαση έληξε και το ωράριο μας στο σχολείο οπότε είχε φτάσει η αγαπημένη ώρα όλων.. αυτή του φαγητού, δίνοντας ραντεβού για αργότερα όπου και πήγαμε σε ένα εμπορικό κέντρο στο οποίο υπήρχε και παγοδρόμιο!! 

Όλοι μας αποφασίσαμε να φορέσουμε τα παγοπέδιλα και να περάσουμε αξέχαστες στιγμές.. οι οποίες οφείλονται στις αρκετές πτώσεις που σίγουρα θα θυμόμαστε για πολύ καιρό..! Μπορούμε να πούμε ότι η ελληνική ομάδα μας τα πήγε πολύ καλά παρότι για ορισμένους ήταν η πρώτη ή από τις πρώτες φορές.!! Ύστερα από αυτό χρειαζόμασταν λίγη χαλάρωση και για αυτό συνεχίσαμε πίνοντας από έναν υπέροχο ιταλικό καφέ..! 

Έτσι και αυτή η μέρα έφτασε στο τέλος της με πολλές φανταστικές και αξέχαστες στιγμές για όλους μας...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου