Τετάρτη 10 Απριλίου 2019

6 βίντεο και ένας λόφος

Άλλη μία μέρα ξεκίνησε με ενθουσιασμό! Ήρθε η ώρα να δημιουργήσουμε ένα βίντεο με το powtoon. Είχε πολλή πλάκα να προσπαθείς να ζωντανέψεις μια φιγούρα και παράλληλα να εξηγήσεις σε 3 λεπτά πως μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα t-shirt, ένα τζην ή ένα ζευγάρι παπούτσια που δε χρειάζεσαι. Ποια είναι τα κατάλληλα χρώματα και η καλύτερη μουσική... Εργαστήκαμε σε ομάδες και τα αποτελέσματα μας δικαίωσαν. Η παρουσίαση ήταν και μια ευκαιρία να ανταλλάξουμε απόψεις για το powtoon και να δούμε τα βίντεο όλων των ομάδων.






Μετά, πήραμε ... τα βουνά! Επισκεφθήκαμε το παλιό ανθρακωρυχείο λίγο έξω από το Herten. Το σκηνικό ήταν ανατριχιαστικό. Ο μεγάλος λόφος πάνω από το εγκαταλελειμμένο ορυχείο είχε υπέροχη θέα σε ένα μέρος της κοιλάδας του Ρουρ, εκεί που βρίσκεται η βαριά βιομηχανία της Γερμανίας. Το εντυπωσιακό ήταν ότι ήταν τεχνητός... είχε φτιαχτεί με υλικά από τα ορυχεία. Στην κορυφή του βρισκόταν ένα ηλιακό ρολόι και η θέα σου έκοβε την ανάσα.










Το πρόγραμμα περιλάμβανε και μία επίσκεψη σε ένα μεγάλο υπαίθριο λούνα παρκ στο Renglihousen με πολύ φαγητό και παιχνίδια. Εκατοντάδες οικογένειες βρισκόντουσαν εκεί για να παίξουν και να φάνε παραδοσιακά γερμανικά Δοκιμάσαμε "βρώμικο" γερμανικό φαγητό και ήταν νοστιμότατο!!!








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ερωτηματολόγιο για το σεμινάριο εκπαιδευτικών MyCompass (01/2024)

  https://docs.google.com/forms/ d/ 11LXjSdvrYo7CF8lE5MeEqyg37h2w6 pvxinN7Nah9WkU/edit