Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2018

Το πρόγραμμα της Παρασκευής 14/12/2018 - Friday 14/12/2018

Η σημερινή μέρα ήταν ίσως από τις πιο αξιομνημόνευτες. Ξεκίνησε με μια ενδιαφέρουσα εκδρομή στο εργαστήριο του ΟΤΕ στους πρόποδες της Πάρνηθας. Ήταν κομμάτι της προετοιμασίας μας για το debate του Σαββάτου το οποίο περιγράφεται αναλυτικότερα σε άλλο άρθρο.

 


Κατά τη ξενάγηση στο εργαστήριο του ΟΤΕ,οι υπάλληλοι ήταν ευγενέστατοι και ενημερωτικοί χωρίς ωστόσο να μας κουράσουν υπερβολικά. Μάθαμε πολλά για την επιδιόρθωση συσκευών και τη σημασία της επαναχρησιμοποίησης στην κυκλική οικονομία. Η επίσκεψη έληξε με το πρωινό που πολύ γενναιόδωρα προσέφερε ο ΟΤΕ.



Επιστρέφοντας στο σχολείο οι μαθητές κάθε χώρας παρουσίασαν σε διαφάνειες τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης για τις καταναλωτικές μας συνήθειες (ECO-BEHAVIOUR), η οποία είχε ολοκληρωθεί πριν την κινητικότητα.

Το απόγευμα ήταν σίγουρα πιο διασκεδαστικό. Μετά την εκδρομή επιστρέψαμε σπίτι ώστε να ξεκουραστούμε και φυσικά να προετοιμαστούμε για το αποχαιρετιστήριο πάρτυ, καθώς οι Ιταλοί φίλοι μας θα έφευγαν το Σάββατο. Γύρω στις 19:00 συναντηθήκαμε στη σχολή χορού όπου περάσαμε κάποιες απ' τις τελευταίες στιγμές μας ομαδικά, οι οποίες ήταν φυσικά πολύ ευχάριστες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Φιλοξενία μαθητών/μαθητριών του Ισπανικού σχολείου Colegio de La Presentación, Baza (17-24 Απριλίου 2024)

Την εβδομάδα 17-24 Απριλίου 2024 υποδεχθήκαμε το ισπανικό σχολείο Colegio de La Presentación της πόλης Μπάθα κοντά στη Γρανάδα. Οι μαθητές κ...