Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2016

Σε μια βδομάδα πετάμε για Μασσαλία!

Ο καιρός πλησιάζει. Σε μια βδομάδα ακριβώς, 4 μαθητές και 2 καθηγητές του Erasmus +  θα βρισκόμαστε στον αέρα με προορισμό την ιστορική πόλη Μασσαλία, στην Προβηγκία (Provence-Alpes-Cote d'Azur) της νότιας Γαλλίας.







Εκεί, θα μας περιμένουν οι Γάλλοι φίλοι μας, μαθητές και καθηγητές του ιδιωτικού Καθολικού λυκείου LPP Don Bosco, καθώς και τέσσερις φιλόξενες οικογένειες που θα γίνουν η "δική μας" οικογένεια για 6 ημέρες.


Την ίδια μέρα με εμάς θα φτάσουν στην πόλη δυο ακόμη ευρωπαϊκές αποστολές, πολύ γνωστές σε εμάς! Μαθητές και καθηγητές από το VIII Liceum Ogolnoksztalcace w Bielsku-Bialej  του Bielsko Biala και το Liedon Lukio του Turku θα συμμετάσχουν μαζί μας στις δραστηριότητες που έχουν σχεδιαστεί με τελικό στόχο, πάντοτε, τη δημιουργία μιας εικονικής επιχείρησης που θα κατακτήσει τις ευρωπαϊκές αγορές!

Για...ορεκτικό σας ετοιμάσαμε ένα φωτογραφικό άλμπουμ από τη Μασσαλία (Marseille). Θα ακολουθήσουν και άλλες αναρτήσεις ως την ημέρα αναχώρησης.




 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Φιλοξενία μαθητών/μαθητριών του Ισπανικού σχολείου Colegio de La Presentación, Baza (17-24 Απριλίου 2024)

Την εβδομάδα 17-24 Απριλίου 2024 υποδεχθήκαμε το ισπανικό σχολείο Colegio de La Presentación της πόλης Μπάθα κοντά στη Γρανάδα. Οι μαθητές κ...