Δευτέρα 2 Μαΐου 2022

C.I.R.C.E. Turkey 2022 mobility

Η ομάδα Erasmus+  του ευρωπαϊκού προγράμματος C.I.R.C.E. (5 μαθητές και 2 εκπαιδευτικοί) ταξίδεψαν στη θρυλική Κωνσταντινούπολη από τις 25 ως τις 30 Απριλίου 2022, όπου το σχολείο Sabri Ulker Lisesi φιλοξένησε την προτελευταία κινητικότητα μαθητών του προγράμματος C.I.R.C.E.

Μαζί με τους συνεργάτες μας από τα υπόλοιπα σχολεία-εταίρους, Istituto d’Istruzione Superiore ‘Margherita Hack’ (Ιταλία), Bischöfliches Gymnasium Josephinum (Γερμανία) και Nova Gymnasium (Σουηδία) οι μαθητές συνεργάστηκαν σε μικτές διεθνείς ομάδες πάνω στο θέμα “Στα βήματα των Οθωμανών…”. Αφού περιηγήθηκαν στην ιστορική πόλη μέσα από μοναδικές πολιτιστικές διαδρομές, οι μαθητές των 5 σχολείων ανέδειξαν τον σπάνιο πολιτιστικό πλούτο δίνοντας έμφαση στα σημαντικότερα μνημεία που στολίζουν την Πόλη από την εποχή των Βυζαντινών και των Οθωμανών.  Παράλληλα, επεξεργάστηκαν και παρουσίασαν επιχειρηματικές ιδέες για νεοφυείς επιχειρήσεις που θα λαμβάνουν υπόψη τον ιδιαίτερο χαρακτήρα της Κωνσταντινούπολης.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές του σχολείου Sabri Ulker Imam Hatip Lisesi και τις οικογένειες των μαθητών για την εξαιρετική φιλοξενία τους!























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου